Καταπολεμήστε την ονυχομυκητιάση

Κάνετε θεραπεία στα νύχια σας με το Nailner – αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά της ονυχομυκητίασης

Image 1
Ονυχομυκητίαση πρώιμο στάδιο
Image 2
Ονυχομυκητίαση προχωρημένο στάδιο

Τι είναι η ονυχομυκητίαση ;


Η ονυχομυκητίαση (μύκητας στα νύχια) είναι  μία μυκητίαση που προσβάλλει τα νύχια των ποδιών και/ή των χεριών. Μπορεί να επηρεάζει οποιοδήποτε μέρος της μονάδας του νυχιού, συμπεριλαμβανόμενης της μήτρας του νυχιού , της κοίτης του νυχιού ή της επιφάνειας του νυχιού.


Καθώς αποτελούν περίπου το 50% των ανωμαλιών στα νύχια, οι ονυχομυκητιάσεις είναι οι συνηθέστερες παθήσεις νυχιών. 6-8% του ενήλικου πληθυσμού υποφέρει από ονυχομυκητιάσεις. Το ποσοστό αυξάνεται σε 15-20% σε άτομα, ηλικίας  40-60 ετών.


Η ονυχομυκητίαση μπορεί να ξεκινήσει ως μία αποχρωματισμένη κηλίδα (λευκή ή κίτρινη) κάτω από το άκρο του νυχιού του ποδιού και/ή του χεριού. Καθώς ο μύκητας  εξαπλώνεται βαθύτερα στο νύχι, μπορεί να το κάνει να αποχρωματιστεί, να παχύνει και να παρουσιάσει θραύση στις άκρες. Δεν είναι ασθένεια απειλητική για τη ζωή αλλά ένα ακαλαίσθητο, επώδυνο πρόβλημα που ενδεχομένως να προκαλεί δυσανεξία.


Η συναισθηματική ανησυχία που προκαλούν οι ονυχομυκητιάσεις είναι εκτεταμένη και μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την ποιότητα ζωής.


Μην περιμένετε πάρα πολύ για να ξεκινήσετε τη θεραπεία με το Nailner Pen!